Carinas kyllingsalat
OBS: Dette er en stor porsjon, som kan halveres om ønskelig...
800 gram pasta
2 grillede kyllinger
1 rød paprika
1 dl persille
1 pk baconterninger
2 hvitløksfedd
1/2 rødløk
4 ts dijonsennep
2 eggeplommer
6 ms balsamicoeddik
2 dl olivenolje
1 ts salt
2 ts svart pepper
1 ts chilipepper
30 g parmesanost
1 boks cherrytomater
Kok pastaen og ha den over i en stor bolle.
Bland balsamicoeddik, salt, pepper og chilipepper i en skål.
Press hvitløk og bland i sennep og eggeplommene.
Rør godt o tilsett så olivenoljen.
Hell alt sammen over pastaen og bland godt.
Hakk løk og paprika, del tomatene.
Ben ut kyllingen og del kjøttet opp i små biter.
Stek bacon. Riv parmesanosten.
Bland alt sammen i pastaen og rør godt.
Persillen tilsettes til slutt.
La salaten stå i kjøleskapet i minst 2 timer.
800 gram pasta
2 grillede kyllinger
1 rød paprika
1 dl persille
1 pk baconterninger
2 hvitløksfedd
1/2 rødløk
4 ts dijonsennep
2 eggeplommer
6 ms balsamicoeddik
2 dl olivenolje
1 ts salt
2 ts svart pepper
1 ts chilipepper
30 g parmesanost
1 boks cherrytomater
Kok pastaen og ha den over i en stor bolle.
Bland balsamicoeddik, salt, pepper og chilipepper i en skål.
Press hvitløk og bland i sennep og eggeplommene.
Rør godt o tilsett så olivenoljen.
Hell alt sammen over pastaen og bland godt.
Hakk løk og paprika, del tomatene.
Ben ut kyllingen og del kjøttet opp i små biter.
Stek bacon. Riv parmesanosten.
Bland alt sammen i pastaen og rør godt.
Persillen tilsettes til slutt.
La salaten stå i kjøleskapet i minst 2 timer.
Kommentarer
Legg inn en kommentar