Tigergryte

2 løk
3 selleristenger
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1 fedd finhakket hvitløk
3 ss smør
1 ss karripulver
1 ss paprikapulver
1 ss buljongpulver
2 ss tomatpurè
1 dl fløte
3 dl melk
3 ss chilisaus / 1 ts chilipulver
reker / scampi (mengde etter eget ønske)



Smelt smøret i en stor gryte, ha i karri, paprika og buljongpulveret.
Fres løken, hvitløken og stangsellerien i denne blandingen. Ha så i tomatpurè, chilisaus og hvetemel. Spe med melk, mens du rører.
La alt dette trekke i minimum 20 minutter. Spe med fløte, men pass på at det ikke koker.
Ha i paprikaen som er kuttet i terninger og til sist rekene. La alt dette trekke i 5 minutter
Serveres med rømme, ris og brød

Kommentarer

Populære innlegg