Svigermors knekkebrød

4 dl lettkokte havregryn
4 dl sammalt rug
1 dl solsikkekjerner
1 dl gresskarfrø
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 ts salt
7 dl vann

Bland sammen alle ingrediensene i en bakebolle,
tilsett vannet og rør rundt til du har en jevn masse.

Legg bakepapir på 2 stekebrett og spre deigen utover i et tynt lag.

Stek knekkebrødene på 170 grader varmluft i 50 minutter
(evt 160 grader i 70 minutter varmluft).

Bytt plass (øverst/nederst) etter halve tiden.

Ta knekkebrødene ut og rut opp med en skarp kniv med gang de tas ut
Plasser knekkebrødene i ovnen og la knekkebrødene tørke med halvåpen ovnsdør
i ca 25 minutter på 100 grader

Fjern bakepapir og avkjøl på rist
 
Svigermor Kari i Trondheim hadde bakt disse nå til jul, og nå skal jeg også prøve oppskriften snart :)

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg